Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές εξυπηρετούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS Courrier και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον αγοραστή του προϊόντος είναι 3€ και υπολογίζονται αυτόματα κατά την διάρκεια καταχώρησης της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες από 49€ και άνω δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Η αντικαταβολή χρεώνεται 3€ για όλους τους τρόπου αποστολής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων στον πελάτη π.χ. από αλλαγή γνώμης τότε αυτός θα επιβαρυνθεί από τα ανωτέρω έξοδα αποστολής ακόμη και αν αυτά αρχικά δεν του είχαν καταλογιστεί από αγορά προϊόντος άνω των 49€. Τα έξοδα αυτά είναι 3€ για την αρχική αποστολή και επιπλέον 3€ για την επιστροφή, δηλαδή συνολικά 6€. Τα έξοδα της επιστροφής μπορείτε να τα διαμορφώσετε με δική σας εταιρεία ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση αποστολής στο εξωτερικό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα κόστος αποστολής ενώ σας υπενθυμίζουμε ότι για εκτός Ελλάδας αποστολές δεν παρέχουμε  δυνατότητα αντικαταβολής.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Όλες οι παραγγελίες μας εξυπηρετούνται και αποστέλλονται άμεσα με την οριστική τοποθέτηση τους στα πλαίσια του παρακάτω ωραρίου:

Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή έως 17:00

Τρίτη Πέμπτη Σάββατο έως 14:00

Σε άλλη περίπτωση αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες μας παραδίδονται σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και σε 2 ή 3 ημέρες σε νησιωτικές περιοχές.

Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα την ποιότητα του προϊόντος κατά την παραλαβή ώστε να μην έχει υποστεί φθορά κατά την αποστολή. Σε τέτοια περίπτωση ενημερώστε μας άμεσα και μην το παραλάβετε από τον μεταφορέα.

Το κατάστημα μας εγγυάται την ποιότητα του προϊόντος πριν αποστολή του.